De lekkerste cocktails met unieke omkadering!

Gevarieerd cocktailaanbod voor elk evenement

Cocktailaanbod samengesteld voor events

Uit ervaring hebben we een gevarieerd cocktailaanbod voor evenementen samengesteld, bestaande uit 8 alcoholhoudende en 3 alcoholvrije cocktails. Belangrijk om te weten is dat wij uitsluitend met verse dranken werken en dus niet met een prémix.

Om te voldoen aan de wetgeving inzake alcoholhoudende dranken op evenementen en festivals, hebben we met onze leveranciers sterke dranken ontwikkeld die de grens van maximaal 15% alcohol respecteren, maar mét behoud van uitstekende smaak.

Ervaring leert dat de populaire Mojito gemiddeld 25% van de omzet bepaald. Dit houdt in dat het overige aanbod verantwoordelijk is voor de overige 75%. Ons gevarieerd aanbod zorgt gegarandeerd voor een hogere omzet van cocktails dan u tot nog toe gewend was. Het aantal verkochte cocktails komt overeen met ruim 30% van het aantal bezoekers van uw evenement. Dus 30.000 bezoekers betekenen ruim 10.000 cocktails!

Onze cocktails dragen bij aan een hogere totaalomzet omdat de meeste cocktaildrinkers bestaan uit een kapitaalkrachtiger publiek, variërend in de leeftijd van 25 tot 40 jaar.

Gevarieerd cocktailaanbod

Unieke bars & ware cocktail sensaties

Reserveer hier